Saker att göra på semester i Sverige

Resenärer till Sverige skulle inte ha några problem att hitta saker att göra. Det är en kulturrik och progressiv nation som har en mycket hög levnadsstandard. Det finns några fantastiska stugor och semesterlägenheter med självhushåll att hyra direkt från sina ägare i Sverige.

Många turister åker på semester till Stockholm och bor i lägenheter med självhushåll. Där kan de besöka Vasa-museet. Det här museet i Stockholm husar frukterna av något banbrytande arbete, 17-talets krigsfartyg Vasa.

Stockholm, Sveriges huvudstad, innehåller många museer, förutom Vasa-museet, kan du kolla in Nordiska museet, Naturhistoriska museet och Museet för modern konst. Staden är blandad med exempel på historisk arkitektur, som Riddarholmskyrkan, som är den äldsta byggnaden i Stockholm, i stort sett har varje stadsdel och stadsdel sin egen unika charm och karaktär. Familjer på semester kan hyra boende med självhushåll i Stockholm.

Göteborg är Skandinaviens största hamn; cirka en miljon människor bor här och det finns en mängd attraktioner för att hålla turisterna upptagna. Ta en avkopplande saunter i den natursköna Castle Wood Park, lyssna på en stor musikgenre från Göteborgs symfoniorkester, konstentusiaster kan gå över till Museum of Art. Sverige har en fantastisk sträcka av robust skönhet som ännu inte är plockad av kommersialism, vilket gör perfekta vandringsplatser.

Älskare utomhus kan hyra en stuga eller timmerstuga och använda dem som bas för att utforska den vackra naturen. Lagen ger alla rättigheter till tillgång förutsatt att de respekterar den lokala kulturen och naturen.

De flesta turer tar dig med på en sightseeingtur runt den svenska skärgården. Gota Canal är en favorit turistföljd men det finns massor av andra platser som intresserar den vattenskyttiga resenären.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar